Mi tortent a kalaszhalammal?
Ma hoztam 2 villasfarku kalaszhalat,az egyik nem egeszen ez a fajta,vmi hybrid lehet,kek a szeme,villas a farka de masok a szinei es az uszonyai alakja,ugyanugy egy ausztraliai kalaszhal fajta,mint a villasfarku.
na szoval utanaolvastam.
ez a hal kemenykedett a tobbiekkel,piszkalgatta oket,a kis halaimat hajkuraszta,nem hagyta oket beken,ugyhogy nekiadtam egy baratomnak,neki mollijai guppijai es neonjai vannak.ott meghuzta magat.
a masik,ami igazi villasfarku,o nyugodt,nala semmi agresszio nem tunt fel,lehet,beteg.
milyen alapbol a villasfarkuak viselkedese?
es miert tatognak olyan gyakran?a tobbi halam nem csinalja.ez termeszetes?vagy beteg?
Nemtudom, hogy ez segít e amit írok. Nekem volt 3db Werneri kalászhalam. Próbáltam őket összerakni, boraras brigittae, -maculatus, -urophthalmoides, valamint normani, kubotai, dánio erythromicron, -galaxy, -tinwini halakkal. Nos ezek a kis halak mind elbújtak előlük, pedig a kalászhalak méretre nem igazán voltak nagyobbak mint ezek. Szóval ezek a Wernerik elég bunkó halak voltak.
Nekem ilyesmi volt a werneri, ilyen kékes szürke.
Fructatust viszont még nem vettem, mármint azt a sárga villásfarkút.
Aha, akkor ezek szerint akkor csak az én kisebb halaimat rémisztgette.
Murr tartott kalászhalakat, ő biztos tudná hogyan viselkednek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!