A sügerek megtűrik az öves díszcsíkokat?
Igen, úgy ahogy az 1. válaszadó mondta.
Vitorlás, törpe sügérrel lehet társítani, de mondjuk egy Malawi biotópba, vagy egy Nandopsis octofasciatum csapat mellé nem szívesen tenném be ;)
Ami pedig a létszámot, és a tartály méretet illeti, már annyira beakvarizált hal, hogy eltűr ilyen dolgokat, már csak a méret miatt is(gondolok itt a létszámra) Ha esetleg már nagyon nagyok, eladhatod őket.
Hasonló méretű sügerekkel simán megfér, nem is ez a gond, hanem a kaja. Én is tartottam egy időben, de egyszerűen nem tudtam megoldani a táplálásukat, ha már tartottál sügereket akkor tudod miről beszélek. Nem nagyon jutott kajához, mert az akkori sügereim (Hongi, Sprengerae, Saulosi) rendre lenyúlták a kaját előle, hiába próbálkoztam bármivel, úgyhogy inkább elpasszoltam. Talán Lazacsügerekkel, vagy társas akváriumba is való és/vagy békésebb sügerekkel (Pl. Meggyhasú, Porcelán, Vitorlás) érdemesebb próbálkozni.
Üdv,
Ebben a könyvben kifejezetten az öves díszcsík szerepel, mint az afrikai sügerek mellé ajánlott hal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!