Mit szóltok hozzá?
Nem rossz kis akvárium. Nagyon tetszik, hogy jól mérted fel a korlátaidat és nem próbálsz fényigényes növényeket tartani. Mondjuk néhány extrábbal azért lehetne próbálkozni, vagy mondjuk néhány gömbmoha is jól nézne ki, az sem fényigényes. A kis fűszerű nem tudom, mi lehet, de ha megél, akkor nincs gond.
A műfa helyett beszerezhetnél egy igazit.
A szűréssel viszont komolyak a gondok, legalább egy 700 l/ó belső kellene, a tiéd 50 literbe való. Egy barkács külsőn is el lehetne gondolkozni.
Szemre jó a halak összeállítása, viszont ha igaz, amit leírsz, akkor már annyira nem. Guppikat vissza kellene szorítani 15-re, a neonokat felhozni legalább 12-15-re, a páncélosokat pedig 8-ra. Csigákat is tartsd kordában.
És ami rengeteget dobna: egy szép fekete háttér. Hidd el, rá sem ismernél.
és én az ancit meg a xifot kihagynám, annyi jó amit murr írt.
valamelyik nap kérdezted, hogy hogyan lehet külső szűrőt házilag csinálni, ami azt jelenti hogy tisztában vagy vele hogy a szűrésed gyenge. valamit csinálj és a pumpa is legalább 600l/h legyen, de inkább 800.
amit hable linkelt be azt elég könnyű lehet megcsinálni, csak egy pumpa kell hozzá és egy olyan doboz amit egy műanyagosnál meg lehet venni.
amúgy tényleg szép és ha megfelelő mennyiségű halad lesz és lesz jobb szűrés akkor nem csak szép is lesz, hanem jó is.
Köszi!
Bár a szüleim miatt nem tudok új szűrőt hozni!
Szerintük "úgy jó van az!"
Harcsákat szüleim nem szeretik,én meg igen,vagyis túlerőben vannak :)
Guppi irtás meg lesz,a szebbeket hagyjuk csak meg,és a szaporulat meg saját magától jön a növények közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!