Miért homályosodott be az akváriumom vize? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Miért homályosodott be az akváriumom vize 3 napja cseréltem le a vizet és mára behomályosodott egykicsit a víz a víz hőmérséglete 24C° semmi vegyszer nincs bele öntve , levegőztető szűrő megy a halaknak semmi baja kivilágosodik vagy mi lehet a gond ??2012. ápr. 12. 15:57
1/18 Dergo97 válasza:
Szerintem ez segítene:
>>> [link]
De lehet,hogy pár nap múlva eltűnik,vagy rakj bele élő növényt!
Vagy kevesebbet cserélj vizet!
2/18 anonim válasza:
Valószínűleg egysejtűek szaporodtak el, ne világíts, ne etess 3 napig. Szűrő továbbra is menjen állandóan, és szerintem a későbbiekben etess kevesebbet, és tarts heti 1 koplalónapot.
3/18 Dergo97 válasza:
Halaknak érdekes lenne!
Nehezen bírnák ki,előtte kéne egy etetősnapot csinálni:)
4/18 YourDestiny válasza:
Mikor indítottad az akváriumot? Mekkora az akvárium, milyen a szűrés és mennyi a hal?
5/18 A kérdező kommentje:
Már rég inditottm az akváriumot de eddig semmisem volt vele most 3 napja cseréltem vizet és behomályosodott
2012. ápr. 12. 16:59
6/18 YourDestiny válasza:
Ha csak ennyit árulsz el, max. arra tudok tippelni, hogy gyenge a szűrés, növelni kéne a biológiai szűrés hatásfokát, vagy túletetsz. Érdekes, hogy mindez vízcsere után történt. Valószínű, hogy felborult a biológiai egyensúly, de mitől? Meddig hagytad állni a cserére szánt vizet?
7/18 anonim válasza:
"Halaknak érdekes lenne!
Nehezen bírnák ki,előtte kéne egy etetősnapot csinálni:)"
Ha ez nekem szólt, (2. vagyok) akkor mi lenne érdekes a halaknak?
Leírtam mi a probléma, és mi a megoldás.
Ha a 3 nap koplalásra gondolsz, hogy azt bírnák nehezen, kb annyit jelent nekik, mint ha neked kimaradna egy vacsora.
8/18 anonim válasza:
És természetesen soha nem csinálunk teljes vízcserét...
9/18 A kérdező kommentje:
őőő nincs semmi féle tletetés a víz másfél napot ált és a szűrőrendszerem elég erős !
2012. ápr. 12. 19:37
10/18 anonim válasza:
Aminek semmi köze ahhoz, hogy soha nem csinálunk teljes vízcserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!