Miért sárgás a vizem?
Figyelt kérdés
Tegnap este csináltam egy kb 50% vízcserét és ma már ugyan olyan sárgása vizem mint amilyen vízcsere előtt volt. Budapesten a 11 kerben lakok.2012. márc. 28. 19:36
11/14 anonim válasza:
Nálam 2 nagyobbacska szőlőtőke is ázik, szintén 2 év körüliek lehetnek, de egyik sem színez, minimálisan sem. Esetleg az lehet még, hogy elkezdtek rohadni. Mondjuk nálam olyanok, hogy van rajtuk egy fekete, puhább réteg, azt néha dörzsis szivaccsal lemosom (olyan fél évente), alatta ugyan olyan kemény és jó állagú a fa, mint előtte. Talán ezt lenne érdemes megcsinálnod.
12/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy a lámpád fénye mászott el a sárgás árnyalatba?
13/14 A kérdező kommentje:
A tőkékről én leszedtem az összes külső réteget csak maga a fa van és én nem vettem észre semmi ilyen rétegződést.
Az égők meg kb 3 hetesek szóval az nem lenne jó ha már elb@szódtak volna meg amikor felemelem akkor nincs semmi beütése szóval ezért nem tom h mi lehet a gond.
A "friss víz" minősége lehet ennyire rossz?
2012. márc. 29. 12:38
14/14 Platypus válasza:
Szerintem a táptalajt kellett megbolygatnod, más nem magyarázza a dolgot. Csinálj egy óvatos vízcserét, csak a vizet merd le és a talajra nagyon vigyázz. Ha ezután nem sárgul vissza, akkor biztosan a talaj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!