Pille az akvárium tetején. Mi lehet ez?
Mindegy, hát azt is csinálhatod, hogy sűrűbben cserélsz vizet a tetején, végülis nem egy nagy ügy.
Az easy carbótol lehet habos, ha használsz olyat, de mástól nem kéne. Vagy még ha egy betta habfészket épít, de gondolom nem erről van szó.
Hát nem tudom, nálam nem habzik, de olvasok ilyet neten:
"... a kivett növényeket tettem, de letisztitottam előtte azokat is a kavicsoktól és az ... Hát most jobb megoldás hiján cserélgetem ezerrel a vizet, ma is lecseréltem 40 ... meg holnapra is előkészitettem állni 30 litert, meg adtam a vizhez toxivec-et. .... A víz opálos, nyilván a biológiai szűrés hiánya miatt, illetve habzik is enyhén."
következő:
"A csapvízbol mostanában valami megbízhatatlan lötty jön víz címén. Az, hogy klóros, azt látom, öt percig tejfehér az egész, de ráadásul pezseg is. Ha pedig magasról öntöm egy tálba, még habzik is utána."
Hát barátoméknál a kis halas tó kútvízzel van feltöltve, de az be volt vizsgálva és ásványvíz minőségű, iható víz.
Van egy másik vizük, ami víztározóból jön, az nem iható, azzal csak mosni lehet, vagy kezet mosni, fürdeni esetleg, de az állítólag nem jó a halaknak. Pedig a kutyák itták, és még élnek. Lehet hogy a halak érzékenyebbek, nemtudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!