Segitseg! A bettam nem eszik?
25-30 literes akvárium üvegtetővel 2000Ft (a tető fontos a betta labirint kopoltyús légzése miatt)
25wattos fűtő 2000Ft
megfelelő szűrő 2500-3000Ft
világítás 2000Ft
kell talaj és élő növény.
Vagy ad el a bettát vagy ezeket biztosítsd neki. ha nincs rá pénzed akkor ne tarts. gondold el ha a szüleidnek se lenne rád pénzük és lennél egy szobába bezárva ami teljesen sötét és hangszigetelt és csak néha dobnának valami száraz kaját. A halnak is pont ilyen. a kritika azért van mert nem olvasol utána a halad igényeinek.
ezt nagyon gyorsan olvasd el és ha megvan akkor az egész akvarisztikát kezd előről és ha szerencséd van akkor nem kell új halat venned hanem a mostani betta megéli de arra nincs sok esély. : [link]
ezt nagyon gyorsan össze kellene rakni. akvarista.hu-ra regisztrálj és ott olcsóbban is megúszhatod. én 1200Ft-ért kaptam 2db tökéletesen működő aqael fan1 szűrőt ami meg is felelne a 30 literbe úgyhogy neked is van esélyed olcsón beszerezni a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!