Nem lenne jobb, ha a 200 literbe raknám a tengerit és a 112 literbe az édesvizit?
Figyelt kérdés
Mert most épp fordítva van.2012. márc. 4. 20:22
1/8 anonim válasza:
Ha a 112-es felszerelései elegek a 200literes tengerihez én nemsokat gondolkodnék a dolgon:D
2/8 A kérdező kommentje:
szerintem elég hozzá
2012. márc. 4. 20:47
3/8 Salx Narval válasza:
Én a 200litereset választanám tengerinek, ha tehetném.Persze ez, a felszereltségedtől is függ, azért itt közel 100liter vízkülönbségről beszélünk.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de van plusz áramoltatóm. A lehabzóm 400 literig jó elvileg. A fényt megoldom. Élőkövem van sok. Aztán ha valami nem okés, akkor legfeljebb cserélek több vizet és menet közben javítok a szűrésen.
2012. márc. 5. 07:29
5/8 anonim válasza:
Akkor meg nincs miről beszélni nem?:D
Nekem nagyin tetszenek a tengeri aksik...
6/8 A kérdező kommentje:
Ja csak kicsit nehéz átpakolni, de rajta vagyok az ügyön.
Szívkodom le a talajt az édesviziből.
2012. márc. 5. 22:11
7/8 Salx Narval válasza:
Hát, akkor jó munkát neked, majd mutasd meg őket.
8/8 A kérdező kommentje:
Kész van.
Jobb a nagy hely, csak kéne háttér mögé.
2012. márc. 12. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!