Egy 25 literes aksiba nagyon sok egy 700l/h külsőszűrő?
45 literesbe tettem egyszer 600 l/ órás Atman külsőt.
1 zsák ilyen talaj volt benne.
Erős sodrás volt a sodrás benne, de még a HM nem repült ki.
Amit te kitaláltál abból szerintem már kirepülnének a növények.
A talaj se mindegy, pl 3 liter JBL manado-t raktam egy 20 literesbe és tettem bele egy 450 l/órás belső szűrőt, na azt a kis könnyű talajt egyből elfújta és tornádót csinált, ezért utána egy 250 l/ órás kis szűrőt tudtam csak használni benne, annak meg nem volt valami nagy sodrása. Szeritem a manado ezért nem olyan jó talaj. Könnyen elfűjódik és repked szanaszét a vízben.
szerintem ha meg van pakolva szűrőanyaggal, van benne szivacs és perlonvatta, a szívó ágra pedig teszel egy szivacsszűrőt és még vagy 1 méter magasra emelnie kell a vizet akkor simán visszaeshet 400l/h- ra ami már nem annyira sok. de attól is függ hogy milyen a talaj hogy fel bírja-e kapni a sodrás
és még az hogy pontosan milyen szűrőről is van szó mert a gyártók néha többet írnak és ha nem egy eheim mondjuk akkor lehet hogy csak üres tartájjal emelési magasság nélkül 700l/h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!