Mért van a plattim a levegőztető fölött? (és még pár kérdés)
Tudom hogy éjszakára nem lehet kikapcsolni a levegőztetőt de én egyszerűen nem birok tőle aludni...:s Szval 22-kor kikapcsolom és reggel 7kor mikor kelek vissza, tudom hogy nem kéne de na... Amúgy még ezen a héten veszek egy aquael fan1-et a mostani helyett. Most olvastam HABLE-nál hogy hogy lehet lehalkítani de nem igazán értem:D Szóval ha lenne olyan kedves elmagyarázni pontosan , hogy hogy kell mert eléggé kezdő vagyok...Na de a kérdés nem hiszem hogy azért van a levegőztető felett, de már pár napja úgy van, mikor de csak akkor ha fel van kapcsolva a villany amúgy úszkál rendesen, látszólag semmi baja sincs + infó szerintem terhes... mert már egy ideje jó nagy hasa van most akarok berendezni egy 35l-es szülő akváriumot pár óra múlva neki...Tippek hogy csináljam? Meg honnan tudom meg hogy tényleg terhes-e mikor kéne kiszednem?
Köszönöm
Annyit tennék hozzá, hogy azért fekszik egyedül ez a hal, mert ez a leggyengébb. Pont a vemhesség miatt. De a helyzet tovább fog romlani, ha nem találsz megoldást.
Megrendelt szűrőnél élhetsz az elállás jogával, ha mégsem akarod megvenni, nem fizettetik ki veled.
A fan-2 a minimum neked, az eladó, aki a 300 l/ó-t javasolta, egy hülye... Már bocsánat.
Mondjuk az megoldás lehet, ha mind a két szűrőt járatod, megfelelően leszabályozva.
Na megelőztek, de pont ezt írták le, tehát lehet benne valami... :)
Pont ezt magyarázzuk, hogy nem kell bugyborékoztatnia (levegőt beporlasztani), csak a vizet forgatnia, méghozzá úgy, hogy kicsit a vízfelszín is mozogjon.
Na ezt már igy megértettem, köszönöm szépen:D
Ui: Tegnap este nem is kapcsoltam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!