Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
38,5 literes növényes aksimba szeretnék vagy amanda lazacot vagy zöldsávos törperazbórát
melyiket választanád? és hányat tennél bele?
köszönöm:)
13/L
2012. febr. 26. 07:14
1/11 anonim válasza:
8-10 db-ot. Hogy melyiket, neked kell eldönteni, mindkettő elviseli a csapvizet, etetésük is hasonló.
2/11 Salx Narval válasza:
Mindegyiket tarthatod, de talán könnyebb dolgod lenne az amanda lazaccal, mivel csapvízben jól tartható.A razbórának már kicsit lágyabb és savanyúbb víz kellene, igazi szépségük tőzegen filtrált sötét vízben érvényesül.
3/11 anonim válasza:
Ugyan ez a "problémám" nekem is, ugyan azokkal a fajokkal ugyan annyi literben. azt érdemes számításba venni, hogy az Amanda lazac elvan csapvizben, és kevésbé kényes, míg a borarasoknak kell a lágy víz és egy kis tözeg a vizukbe hogy egészségesek legyenek. Így az amandak sokkal novenyes
4/11 anonim válasza:
Véletlen elküldte. Szóval az amandak sokkal novenyes barát abbak, de ha csak nincs egy verseny minőségű akid, akkor nyugodtan tegyél bele tozeget, és így borarast. Én is ezt fogom tenni. Z ékezeteket miatt bocsi, tabletrol írok.
5/11 Platypus válasza:
Több Borarast is tartottam, és az urophtalmoides kivételével felejtős náluk a csapvíz, Tehát elsősorban az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e lágyvizezni? A tőzeg már nélkülözhető, de tény, hogy életem legszebb Borarasait sötétbarna vizű akváriumban láttam. De tőzegmentes, lágy, savas vízben is tarthatóak és csúnyának sem mondhatóak benne. Én amandát és B. brigittae-t tartok együtt(lágy vízben, tőzeg nélkül), és remekül mutatnak.
6/11 A kérdező kommentje:
oké akkor szerintem 8 amandalazac lesz... ammúgy baj ha fehér a talaj?:/
jahh és vannak benne RC garnik...
2012. febr. 26. 11:32
7/11 anonim válasza:
Nem, az nem baj,csak az a kérdés, mi a talaj, mert ha azért fehért, mert valami mész zúzalék, akkor baj van. Az nem jó neki. Az Rc-k okék.
8/11 A kérdező kommentje:
nem... az alajzat ilyen sima kerek kicsi kis vavics olyan 2-3mm-es:)
2012. febr. 26. 12:07
9/11 Platypus válasza:
Az teljesen rendben van, de nem a legelőnyösebb. Se a garnélák, se a lazacok nem fogják a legszebb színüket mutatni. A világos talajokon kivilágosodnak ezek az állatok is.
10/11 anonim válasza:
A Boraras urophtalmoides szerintem annyiból jobb, hogy az nem olyan félénk mint az amanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!