Egy ikrázó kakadu törpesügér mellé be lehetne tenni vagy 2-3 ottocinclus affinist?
Én most ezt nem kezdeném el feszegetni, nem akarok veszekedni, stb... Barátnőmnek van egy párja. először 80 literben volt egy hím 3 nőstény. A hím összeállt egy nősténnyel a másik kettőt módszeresen kicsinálták. Sok növény és búvóhely volt benne. Nem akarta őket eladni elajándékozni, de nem tudott, melléjük más halat betenni, mert mindenkit kiszekáltak a világból, ezért kb 1 éve beletette őket egy 30 literes aksiba és elég jól érzik magukat néha néha ikrázgatnak és egyáltalán nem bántják egymást, sőt szinte védik. Bepróbálkoztunk még egyszer 2 nősténnyel és mindkettőt majdnem kinyírták. Szóval szerintem ez kurv@r@ nem igaz hogy a hím kicsinálja, "halálra keféli". És már kurv@r@ elegem van az ilyen okoskodó f@szokból akik csak a netet bújják és úgy okoskodnak, mint például te (ez lehet nem pont igaz). Tudod attól még, hogy neked vannak " Több száz literben" AFRIKAI sügéred attól még NEM értesz hozzá! És ha már ilyen okos vagy miért nem írtad ide a neved??
És nem nemhozzáértő embereket kérdeztem meg, sőt tenyésztőtől is érdeklődtem!!! 20 literes aksiban tartja őket és 3 évig ikráztak neki a halai!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!