110 literben ez sok lenne? 10 vörös neon,6 kuli kuli,1 szimámi hím,2 ramirézi békés kis pillangó törpesügér.
26 fokra állítanám a melegítőt.. nagyjából mindegyik 24-28 fokot szeret. ramirézi 26-29, vörös neon 23-27, kuli 25-28, betta 24-28, vagy inkább 28-ra állítsam? sokat számítana az a 2 fok?
Arra gondoltam, 6 kuli lenne talajlakó, bele tennék 3-4 red cherry garnélát meg 3 zebracsigát, az szereti az algát, és növény egyáltalán nem fogyaszt, vagy 3 zebra csiga helyett 1-2 Tylomelania sp. - Sulawesi csiga..
Köszi a véleményeket!
nem jó!:(
10 vöri neon, 1 betta, 6 kuli, 2 méz gurámi. 4-5 zebra csigát veszek..
Ramirézi levadászná a bettát.. elég parás hal... sok mindenre kell figyelni, ezt azt be kéne szereznem... ma kérdeztem épp meg, és jött válasz, szal nem jó össze állítás..
Bizony, sőt, még a neonok, vs. betta/gurámik is érdekes lehet.
Mondjuk nem olyan szélsőségesen, inkább vagy elvannak, vagy nem.
Ha már úgyis csíkhalad lesz, meg labirintosok, akkor szerintem jó ötlet lenne szintén dél-kelet ázsiaiak közt keresgélni. Pl. 10-12 ékfoltos razbóra a neonok helyett.
Kisebbek is kicsit, nem is őrülnek meg annyira, mint a lazacok, illik a környezetébe, és nem paráznak annyira az erősebb fénytől sem (mint a neonok).
Esetleg még algázónak a (szintén ide illő) sziámi algaevőt ajánlanám, az 1 pár bajúszost, amin végigmegy a fekete csík. Hatékony algaevő, de akkor le kéne mondanod mondjuk a párduccsíkokról.
remélem jó lesz ,ezek méz gurámik max 4 centisek, nem tudnak nagy kárt okozni szerintem.. 110 liter azért..
bettának, gurámiknak, neonoknak is bőven lesz helye, sok növény, meg bujoka van!
Nem a gurámik okoznak kárt.
A neonok csipkedhetik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!