Ez kibírhatatlan. Kavicságyba hogy tudtok növényt telepíteni?
Kaptam pár db növényt. 40cm magas akváriumom van... kiszedek egy lyukat a növényeknek, beleteszem, de egyszerűen nem bírom normálisan betemetni hogy ne látszódjon ki a gyökere rá adásül még azta k*csög üveget is eltörtem, az akváriumon volt... IDEGBAJT KAPOK-.-
De ez volt pár órája:D azóta vágattam új üveget, megnéztem egy filmet és már lenyugodtam... De azokat a növényeket még mindig nem birom normálisan be ülteni valaki segítség... valami trükk?
köszönöm:)
haha:D
De nem mertem erősen nyomkodni nehogy legyen valami baja... De ezek szerint nyomkodhatom egy kicsit erősebben is?
Mondok egy kicsit hivatalosabb módot :)
Először is éles ollóval vagy szikével vágd vissza a gyökereket néhány centire (3-5 cm). Kivéve, ha mondjuk anubiast kaptál vagy microsoriumot. Jó lenne tudni, hogy egyáltalán mit akarsz elültetni.
Na de ha visszavágtad a gyökerét, csinálsz egy kis lyukat, majd húzol rá egy marék kavicsot. Ne törd össze, de azért fogd meg és dugd le határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!