Mennyibe kerülhet? Hány halat tehetnék bele? (milyen fajtát)
remélem egyszer egy 5 négyzet méres szobába zárnak 4 másik hasonló gondolkodású akvaristának nem nevező állatkínzóval..
és ott kell élned velük egy helyen, 1-2 évet elennél aztán szépen leépülnél mind fizkikailag mind szellemileg... szerencsétlen madár..
nekem is volt 10 évesen 25 literesbe össze vissza halak, vitorlás pl. meg mit tom én, de nem tudtam semmit az akvarisztikáról...
de te itt vagy, tudsz olvasni témákba, lehet h valaki kezdő, elront mindent, de utána ide jön és normális útra térítik többjüket..
előző
ne kamuzz már a molly simán kidöglene a 15 literben és a guppik sem szaporodnának és nem is maradnának életben
KAMU AZ EGÉSZ KÉRDÉS
Holnap teszek is fel róla képet! csak hogy lássátok hogy nem kamu. De figyelj már te állatkínzó f-nak nevező k**** ha nem tetszik nem kell elolvasni de megkínoznám az ilyen kis nyálas **** is akik bevannak sz*va attol hogy a halak kicsit többen vannak 15-20 literes aksiba -.-"
És akinek meg nem tetszett a -.-" az kapmég ha kér;) És normálisan is lehetne válaszolni mint amint tette kötűletek 1 vagy 2 választ adó.:)
bocsi kedves kérdező de a törvény tiltja a 30 liter alatti állattartást!
tényleg hidd el hogy nem jó... nem akarlak letolni... de értsd meg hogy nem jó az amit csinálz... ajándékozd vagy add el a halaidat az akvarista.hu-n és vegyél egy 60 literes akváriumot... aztán nézz a díszhal. infón valamilyen halat amilyet tarthatnál 60 literben... vegyél egy 600l/h-s szűrőt, fűtőt(60w), világítást....
alulra fekete bazaltzúzalákot...vasfát... jávai mohát,anubias fajtákat... és készen van egy szépen berendezett akvárium...
de télleg olvasgass sokat... vegyél szakirodalmakat ... és olvass... meg e-bookok is léteznek.. amiket el lehetne olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!