Szerintetek ez a szűrő elvinne egy 54-72 tengeri aksit?
komolyan képes lennél kiadni 36e forintot egy belső szűrőért mikor akármelyik kerámiatengelyes külső szűrő jó a tengeri akváriumokhoz?
amúgy tényleg nagyban kell gondolkodni ha tengerit szeretnél meg 10x annyiba kerül mint az édesvízi.
Nem tudom, nekem egy Wave Skimmer 400P lehabzóm van és egy ilyen ilyen áramoltató:
Meg van mégegy áramoltató a túloldalon, de az kisebb, az csak 1200 liter/órás.
Kb így van megcsinálva, 112 literes:
Raktam a lehabzó után korallzuzalékot, aktív szenet, meg perlonvattát, hogy valami kis szűrés is legyen benne. És mivel nincs kifúrva az akváriumom, hát a szűrő akvárium van kifúrva egy helyen, és abban vannak a cuccok.
Amit mutatsz te linket ott azt nem teljesen értem hogy van, mi az a doboz, hogy abba lehet e tenni szűrőanyagokat, vagy nem? Mert ha nem, akkor végülis szerintem nem olyan jó. Szerintem jobb ha van egy kis szűrése is még a lehabzón felül. LEgalábbis nekem úgy tísztább, meg jobb az egész (és nem mondom, hogy nekem fasza lehabzóm van, mert sokan szídják, de elbírja a 112 litert szerintem). Van benne 2 halam, azok haverok, de azon kívül csak garnélák, kövek és virágállatok, anemónák, lágykorallok vannak, mert nagyon nem mindegy milyen halat teszel, össze tudnak veszni és megölik egymást ha kicsi a hely, meg amúgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!