Mi baja lehet a vitorláshalnak, ha csak úgy "lefekszik" a földre?
Figyelt kérdés
De ha a többi hal a közelébe megy, mint a villám úszik tovább. A szine is kifakult kicsit.2012. febr. 6. 08:15
1/4 anonim válasza:
enyém is csinált ilyet...nem halt bele de már véres is volt...viszont amikor meghalt ugyanezt csinálta de akkor azért halt meg mert a víz hideg volt :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is csinál ilyet, de még mindig megvan, szóval szerintem ez természetes :) Sőt az enyém nemrég fejreállt, aztán láttam csak, hogy valamit úgy csipeget a kövek közül :)
3/4 akva apor válasza:
Éjszaka a halak a kavicson fekve alszanak(többségük,vannak akik az vízfelszin közelében)de ha nappal akkor pihenhet vagy valami,ha egyéb baj nincs vele akkor természetes is lehet,hiszen vannak emberek akik délben is alszanak.
4/4 Halkedvelő*-* válasza:
Hát valószínű hogy gyenge,vagy fél a többiektől vagy kiközösítik szegényt.
Próbáld meg berakni más üres akváriumba és figyeld meg hogy mi történik vele,az is lehet hogy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!