Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehet ékfoltos razbórát...

Lehet ékfoltos razbórát neonhalat és vitorláshalat együttartani?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy darabig biztosan...De mikor a vitorlásod 20cm lesz, kis neonhal egy csemege számára.
2012. febr. 5. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ékfoltos el fog fogyogatni vitorlás által, vagy kiugrik ha nyitott az akvárium.
2012. febr. 5. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
ékfoltos razbórát neonhallal igen de vitorlással a neont semmi kép sem...és szerintem az ékfoltossal is ez a a helyzet (de ebben nem vagyok biztos)
2012. febr. 5. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A neon és az ékfoltos jó együtt, de ha akarsz valami nagyobb halat melléjük, inkább valamilyen gurámi legyen.
2012. febr. 5. 21:10
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Ezt vitorlása válogatja, tartottam már mindegyiket vitorlásokkal és nem bántották őket. Viszont a mostani bolond hímem, minden halat elkerget, még a rivális hímet is kicsinálta, mire észrevettem már késő volt.Kénytelen voltam kiszedni minden halat, most a párjával ketten feszítenek 300literben.:D Minden más halnak azonnal nekimegy, még a nőstényeknek is.Az a szerencséje, hogy gyönyörű, és többször ikráztak már.Ennyire agresszív vitorlással még nem volt dolgom, pedig 30 éve foglalkozom velük, mindig tartottam belőlük.Többször is tartottam már vitorlásokat, diszkoszokat és neonhalakat együtt,kétszer fordult elő, hogy probléma volt, de az első az én akkori tapasztalatlanságom miatt volt, ugyanis felnőtt vitik közé tettem a neonokat.
2012. febr. 6. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!