Vettem egy vitorláshalat, és nem eszik négy napja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Se élő se szárított eleséget nem eszik.Semmi külső fertőzöttségi jel nincs.2011. jún. 28. 19:15
1/6 gfero válasza:
lehet hogy stresszes meg lehet hogy a víz paraméterei nem azonosak a boltban tartotthoz képest.nem sózták a vizet a boltban?.mekkora az akvárium hány vitorlás van milyen halakkal?
2/6 anonim válasza:
1 db-ot vettél? Hiba volt.
Mekkora az akvárium?
3/6 A kérdező kommentje:
1 darabot a másik öt mellé.(150 literbe)Más nincs benne.A boltba felemeltem a kezem az akvárium fölé,csak ez a hal nem jött oda enni,viszont csak ő volt fekete,ami nekem kellett:)Kérdeztem az eladótól,nem beteg?Erre ő nem nézzem meg.Adott neki élő tubit,valóban csipegetett belőle.Mondom király:)!!Hazahoztam,a zacsit beleraktam az akiba látom kihányta a tubifexet.Gyorsfürdetőztem,azt most nemtommivan.
2011. jún. 28. 20:38
4/6 Dioxyde válasza:
Szállítás előtt nem kéne etetni a halat ,de próbálkozz több féle kajával aztán vmelyikre csak rákap.Ha nem beteg akkor biztos fog enni lehet még szokatlan neki a hely.
5/6 anonim válasza:
nem volt véletlenül a kereskedésben párja, s megdöglött?
attól függ mekkora volt a hal..ha kicsi, akkor nem
6/6 A kérdező kommentje:
kicsi,és már vége a dalnak:(Elpusztult minden tünet nélkül.Azért kösz.Éhségsztrájk?:)
2011. júl. 4. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!