Vettem halakat az akváriumomba, persze vártam előtte 2hetet, be lett állítva minden, ma hoztam őket, mi lehet a probléma?
Az első hozzászóló arra értette, hogy nem tudod a halaid nevét. Nézz utána a neveiknek, és akkor meg fogjuk tudni mondani. Mekkora akváriumban vannak?
Egyébként lehet, hogy nem kellett volna egyszerre betenni őket, ez így nagy sokk a víznek.
Nálam a betta volt a hunyó, majd' mindegyik vörösneonnak megtépkedte az uszonyát, amikor kivettem, mindnek visszanőtt :)
az aranyszínű platti.
Egyébként igen,a betta lesz a hunyó,látom hogy kergeti a kishalakat,de most hirtelen nincs egy másik aksim..mit csináljak?
Mekkora az akváriumod?
Milyen a felszerelés (szőrő, talaj, növények, stb)
Lehet hogy kicsi az aksi, az uszonytépésért lehet hogy a betta felelős, de nekem már guppi is csinált ilyet...
(az a fekete csíkos lapos hal talán vitorláshal....)
linkelj képet!
Vagy szumátrai díszmárna. az meg a bettát és a guppikat fogja lerendezni.
Ám a betta el szokott lenni a plattival, de vannak kivételek.
A neon sem illik bele a képbe, hideg vizet szereti.
Vagy csak bekamultad nekünk, vagy nagyon rossz helyen olvastál utána a halaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!