Milyen ez a nano?
Kezdésnek gondoltam erre a szettre garnélák tartására, van valakinek tapasztalata vele?? Azthallottam hogy elvileg meg vannak vele elégedve sokan de biztosra akarok menni.
Ja és még annyit kérdeznék hogy ehhez a kis 20literes nanohoz milyen Co2-zést ajánlanátok? Tehát mondjuk jók a co2tabletták vagy mi? Csakmert elég drága egy külön Co2-ző rendszer.
előre is köszi
Tapasztalatom nincs vele, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni.
Hát a 9 wattos világítás mellé nem nagyon érdemes CO2-t bármilyen formában is alkalmazni. Ha megvan a minimum 1watt/liter világítás, akkor lehet róla szó.
Olcsóbb megoldás a házi készítésű CO2 rendszer, guglizz rá.
Tablettásat nem ajánlom, a növények nem tudják olyan gyorsan felvenni a szént, mint amilyen gyorsan a tabletta pezseg. Így csak a pH értéket fogja összezavarni, ami meg veszélyes az állatokra.
Használhatsz még Easy life carbo-t, ez egy folyékony szénforrás, nem olyan mint a CO2, de jobb, mint a tabletta. Kicsit drága, de megéri, és a 20 literes akváriumba a legkisebb kiszerelés is elég jó sokáig.
Túl kicsi. Van 20 literes akváriumom, és tartottam benne garnélákat, de tudom, hogy nehéz. Hosszú távon nem is lehet, mert túlszaporodnak aztán megdöglenek.
Inkább egy 40 literest vegyél kb 4 ezerért bárhol.
A tetejére meg egy ilyen lámpát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!