Erről mi a véleményetek?
Kis növényes nano-t szeretnék!
Véleményeken túl szívesen fogadok más alternatívákat!
Köszönöm
Hülyék az arányai. Az ilyen magas és keskeny akváriumokat nagyon nehéz igazán szépen berendezni. Eléggé megköti az ember kezét a kompozíció megválasztásában.
Nekem a dennerle nano cube szett jobban tetszik.
Nekem egy ilyen sima kocka jobban tetszik:
Platypus, Hable igazatok lehet, de ennek (az én kezdő szakértelmem szerint, amiben ha jól értettem Murr megerősített) jók a technikai adottságai!
Jól értettem? :)
Marsilea hirsuta - közepesen nő kicsi széltében terjed ez egy teljesen jó aljnövényzet, nem kell neki sok fény sem.
Hemianthus micrantemoides (HM) - ez olyan 20-30 centi hosszúra is megnő, de ha már túl hosszú ketté kell vágni és mellérakni összefogva egy csokorba, így kis bokrokat lehet belőle csinálni
Weeping moha - ezt vasfára kötözni, sok fény kell neki, de jól néz ki, viszont könnyen bealgásodik, kell ehhez néhány garnéla is, aki folyamatosan tisztogatja
Hydrocotyle sp. Japan. - ez nagyon szép világoszöld és ez futná be leggyorsabban a talajt, mert nagyon gyorsan terjed oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!