Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Háttérkérdés? (lent)

Háttérkérdés? (lent)

Figyelt kérdés
Ma szeretnék fekete kartont venni..az jó lenne háttérnek? :) Előre is köszönöm! :)
2012. jan. 23. 13:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Székesfehérváron*
2012. jan. 24. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagyobb papírboltban vagy tapétaboltban lehet kapni öntapadós fóliát. Az obiban pl biztosan lehet kimérve kapni. Igaz, az nem vízálló. De ne hacsak nem pancsolsz az akváriumba, akkor nagyon jó lesz.
2012. jan. 24. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:

De még ha nem is fotokartont veszel, hanem mondjuk egy sötétkék nagy kartont, az tuti van a papírboltban, és az is jó ha nem folyatod mögé a vizet.

Gyerekeknek is szokott kelleni oviba, meg suliba, tuti hogy lehet kapni valahol ilyet.

2012. jan. 25. 21:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen karton van is,de öntapadós nincs sajnos..:)
2012. jan. 26. 07:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Én összeragasztottam A4es lapokból+ celluxal annyit amennyi befedi az aksi 3 oldalát. fogtam egy fekete festéket ami az először a kezembe akadt és lefestettem a lapot. Megszáradt, kívülről ráfeszítettem az aksira, celuxal ráragasztottam. Kész.

Enji. Ennél olcsóbban és egyszerűbben ha akrnám se tudnám kihozni. Minőségéről annit, hogyha nem kap vizet, és a ragasztó nem enged el akkorkb ugyanaz mintha vettél volna egy fekete kartonlapot.

2012. jan. 27. 21:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Vettem a halas boltban egy fekete hátteret,aminek a másik oldala kék,tehát variálni is tudom! :) Nagyon szép lett vele :)
2012. jan. 28. 13:25
 17/17 A kérdező kommentje:
2012. jan. 28. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!