Háttérkérdés? (lent)
Figyelt kérdés
Ma szeretnék fekete kartont venni..az jó lenne háttérnek? :) Előre is köszönöm! :)2012. jan. 23. 13:21
1/17 anonim 

válasza:

Ha kívülről ragasztod fel, akkor jó :)
2/17 A kérdező kommentje:
Természetesen kívülről :) Köszi! :)
2012. jan. 23. 13:53
3/17 anonim 

válasza:

Jó persze, fotokarton néven keresheted.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi! És egy ilyen fotokarton mennyibe kerül kb. ? :)
2012. jan. 23. 15:03
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igazából ma nem vettem meg,ma csak fehér kvarchomokot vettem,de nem sokára beszerzem a fekete hátteret is :)
2012. jan. 23. 18:38
7/17 anonim 

válasza:

Jó a karton is és olcsó, de ha benedvesedik, az meglátszik rajta. Hasonló árban lehet kapni fekete öntapadós fóliát, ami jobban bírja, van teljesen vízálló fajta is, amit akár belülre is lehet rakni. És ha leszeded, nem marad ott a ragasztó se róla. Papírboltokban lehet kapni, a vízálló fajta pedig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__2..
első hsz-ban.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi!Csak az a baj,hogy itt nem találtam sehol ilyen papírt..vagyis ahol eddig voltam,de körülnézek még..mert annál a boltnál amit linkeltél,ott 2000 forint lenne a szállítással együtt..:)
2012. jan. 23. 20:29
10/17 A kérdező kommentje:
Székesfeháron.
2012. jan. 24. 14:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!