Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legjobb a garnéláimnak?

Melyik a legjobb a garnéláimnak?

Figyelt kérdés

Keresgéltem a neten akváriumokat és tartozékokat, és arra jutottam sokkal olcsóbban kijönnék ha szettet vennék, találtam is 2szettet ami jónak tűnik, az lenne a kérdésem hogy a kettő közül melyik lenne jobb red cherry garnéláknak??

Egyik: [link]

Másik: [link]

Ezekután pedig még annyi lenne a kérdésem hogy ezeknek elég erős a világításuk, illetve a szűrésük???Megéri egyáltalán ezeket megvenni??Ja és ez a szett kicsit kicsi de olcsó és szép, ez jó lenne garniknak?:

[link]

Köszi hogy végigolvastátok és köszönöm a válaszokat a hozzáértőktől és a nem hozzáértőktől egyaránt!

2012. jan. 22. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Az első kettőről: a szűrés jó, csak ne telepíts túl, a világítás alacsony, emellé csak alacsony fényigényes növényeket válassz. Ezekbe halak is mehetnek nem csak garnélák.

A harmadikba viszont csak garnélák mehetnek, de egyébként ez is rendben van.

2012. jan. 22. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az elsőt venném és feltuningolnám kicsit a világítását. A 2. szettel az a baj, hogy gyenge bele a szűrő, bár az eheim nagyon jó márka, de legalább a 2010 kellene bele. Mondjuk arra rákérdezhetsz, hogy egy ilyen csere lehetséges-e, a depóban korrektek. A 3. így képen designos, de képzelj csak bele egy szűrőt, máris változik a kép. Viszont technikailag rendben van, világítás mondjuk arra is fér még bőven. Ha már veszel, szerintem kicsit nagyobb akváriumot vegyél, hogy később is tudj vele valamit kezdeni, ha esetleg halakat szeretnél, tehát legalább az 54-es szettet, vagy ha sikerül megoldani a szűrőcserét, akkor a 60-asat. Ezeket berendezni és fenntartani is könnyebb, mint egy 30-ast.
2012. jan. 22. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akvarista.hu-n nézelődök most és kaptam egy olyan ajánlatot hogy 60x30x30-as 54l-es szettet kapnék elég olcsón, 7000-ért, és ebben van egy 15w-os világítás és eheim szűrő, még nemtudom milyen mert minden szót harapófogóval kell kihúzni a felajánlóból. Kérdésem az hogy ez a 15w-os világítás elég e bele és mekkora szűrő kell?? Csakmert ekkora árért megveszem aztán vehetek erősebbet valamiből a kissebbeket meg meghagyom valami kis aksihoz.
2012. jan. 22. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

A világítás erejét nem egyszerű növelni, (15 w elég kevés) de azért az alatt is megmarad jó pár növény.

Az eheim szűrő, ha pickup, akkor ha csak garnélák lesznek, talán elviszi egy 2008-as. De ha halak is lesznek, a 2010-es kell egy ekkora akváriumba.

2012. jan. 22. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!