Ki bánthatja a sziámi halamat? Nagyon fontos.
Sziasztok.
Észrevettem, hogy valaki a sziámi harcos halamnak a farkúszóját megtépte.(Van szűrőn, és fűtés is ha az egy szempont.)
Ezek a halak vannak még az akváriumban:
2 vörös platty
4 neonhal
1 zebra csíkos
1 kis harcsa
1 (nem tudom a nevét)olyan, mint egy aranyhal kicsibe,hosszú úszókkal és a farka végénél fekete folttal.
Én a platty-kra gyanakszom de nem vagyok biztos benne.Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!!Nagyon sajnálom a sziámit, és ha megtudnám melyik hal(ak) lenne azt elcserélném.
UI: próbáltam megnézni melyik hal az, de amikor nézem őket, soha nem bántják.
Milyen harcsa az a harcsa?
Esetleg nem tudnád azt + a "kisaranyhalat" lefotózni?
ez egy törpe páncélos harcsa amiből 4 kell hány lityós az akvid? am figyi plattyból 4-5 kel neonhalbol 8 zebrecsíkosból 8 a törpe szívó harcsából 4 és ezek a helak nem illenek össze bettának 26-27 fok kell plattybak 24-25 neonhalnak is törpe szívóharcsának is ekörül aranyhalnak 22 fok ember gondolkozz mé sztem utána kellett volbna olvasnod a halazásbnak aztán belekezdeni itt vannak a halaid igényei olvazsd el aztán csinál akvit [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!