Házi garnélatáppal kapcsolatban ötletek?
Kaptam a héten egy kollégától egy receptet. Minden turmixolva, egyszerűen lefagyasztva.
Sütőtök, főzőtök, sárgarépa, kelbimbó, uborka, borsó, afrikai harcsa hús, csirkemáj, pritamin paprika, őrölt pirospaprika, fokhagyma, tojás, tojáshéj, szépia, spenót
-Valaki próbálta-e már zselatinnal összeállítani, úgy is szeretik-e? Algázók simán eszik, garnéláknál még nem próbáltam.
-Tennél-e még bele valamit, vagy hagynál-e ki? Én húsból minimálisat szeretnék használni, szerintem arra nincs nagy szükségük.
A húsokon én is gondolkozom még, a vízszennyezés miatt sem tartom szerencsésnek. A tojáshéjról azt mondta az emberke, hogy kávédarálóval porrá őrli, és úgy kerül a tápba. A fokhagymával szerintem nem lenne gond, én nem is tudok olyan tápról, amibe nem tesznek.
Viszont ami érdekel, hogy milyen formára hozzam? Mert ha zselatinnal működik, akkor azonnal megcsinálnék belőle 1 kilót. Ha nem tudja senki, akkor pedig kísérletezek kevesebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!