Ilyen színű halat hol tudok beszerezni?
Szerintem lehet kapni olyan helyen ahol díszálatokat árulnak.Régebben a westendben is volt egy ilyen kereskedés akiknek elég nagy volt a választékuk.
Ez az oldal segíthet nekd hogy a ahol lax a környéken merre tudsz halat venni :) mármint a keresőjébe település szerint is tudsz keresni.
Sok sikert!
Üdv!
Kiváncsi vagyok hogy milyen lehet vaterázni egy élő halat :)
A Labeo Bicolor amit meg a kérdező linkelt, olyanom nem volt, de állítólag az nagy gyilkológép, a többi halat kinyírja és a saját társait is.
A Labeo Frenatus, amit linkeltek az előbb, tényleg sokkal békésebb a többi hallal szemben, habár a zebradániókat kergete nálam, de volt egy nagyobb díszcsík botiám is, és annál esélye nem volt hogy bántsa. Ő nem fekete, hanem inkább sötétszürke. A saját fajtársait nem tűri meg sajnos, max addig amíg még kicsi. Nekem volt 2db és az egyik elég gonosz volt, kergette a másikat, meg harapta is, aztán szétraktam őket és a gonoszt visszavittem az állatoshoz és a rendeset megtartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!