Ezüst színű póthajat hol tudnék beszerezni?
hát volt nagyon sárgás a hajam amikor leszedtem a feketét, aztán a L'Oreal Préférence 03-as (extra világos hamvas szőke) árnyalatával kb. ötször befestettem, aztán hamvasító, meg Swiss-O-Par Silver sampon, meg az aljára raktam Crazy Colors Silver színezőt, és ezüst. : ) csakhát nagyon megviselte a hajamat a feketéből fehér és most lenolajos pakolás 1 óra, meg minden fésülésnél infinity olaj az egész hajra, főleg a végeire, meg Syoss heat protect és toni&guy spray minden hajmosás után még nedves hajra, pakolás után. szóval megvan vele a gond, 1 óra mire hajszárítóval megszárad, meg ilyenek.
az is jó lenne, ami nem pont ezüst, hanem nagyon világos szőke és igazi, tresszelt haj, mert azt már be tudnám festeni ezüstre. : )
fú nagyon szépen köszi hogy így leírtad nekem
[link] hát ebből van a 613as szőke csak ezeket nem lehet festeni
szívesen : )
tudom, innen volt a fekete futuram is. : ) szerintem az lesz, hogyha továbbra sem találok se égen, se földön ezüst póthajat, akkor rákényszerítem magam egy ilyen drágább megoldásra ( [link] és beszerzek erről az oldalról olyan "Bunny Blonde"-t, és azt akkor már színezni is tudom, meg tartósabbnak is tűnik, mint a futura.
40 cm-es a fekete futuram, 4000 ft volt az afroline.hu-n, és egyelőre még nem szeretnék tőle megválni, mert ki tudja mit találok majd még ki a hajammal kapcsolatban : )
ebay-el az a baj, hogy külföldről nem nagyon szeretnék rendelni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!