Mi történt az aqua-soil talajjal?
Egy hete vettem 2 zacskóval, azóta bent álltak az előszobaszekrény aljában. És most vettem észre, hogy az egyik zacskó teljesen felfújódott (kb. ha ráugranék, feldurranna). A másik is kicsit pufi, de közel sem annyira. Ez gond? Vagy ez normális? Használhatom még?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy ha már vannak halak az akváriumba, ahová tenném a talajt, akkor be kell áztatnom előtte? Mert a csomagoláson azt írják, hogy nem mossam meg előre, de gondolom ők hal nélküli akváriummal számolnak. Itt pedig egyszer azt az utasítást kaptam, hogy áztassam egy hétig. Abban a hétben cseréljem rajta a vizet, vagy csak ázik egy hetet és utána mehet is az akváriumba?
Én ezt a talajt úgy szoktam működő akváriumba a halak alá berakni, hogy fogom a talajt, kiöntöm egy pohárba, a poharat megtöltöm vízzel, h megszívja magát.
Aztán a poharat beengedem az akváriumba, de lassan merítem a víz alá és amikor már a talaj közelében járok a kezemmel, akkor fejreborítom és lassan felemelem a poharat. Így kevésbé porzik.
Jó egyébként nem pohárral szoktam hanem egy 2 literes műanyagedénnyel, de az mindegy.
És egy nap nem töltök bele sokat. Hanem mindennap egy keveset. ELőbb-utóbb megtellik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!