Szerintetek gonosz lennék?
Dehogy lennél.
Ha mindenki megtartaná az összes kishalat, akkor Magyarországon mindenkinek guppit kellene tartania, több ezer literben. Ők tömeghalak, a természetben is csak 1-2 éli meg a felnőtt kort. Valahogy kordában kell tartani a szaporulatot.
Igen.
Nem föltétlenül ezért, hanem mert ember vagy, így -mint mindenki másban is- a génjeidbe van kódolva a gonoszság.
De ez nem biztos, hogy baj, mert a jang energia nélkül elértéktelenedik, és értelmetlenné válik a jin energia.
:D
Szerintem ne szomorkodj ezen! Hiszen a természetben is ez lenne a nagy részével! :)
Én is nagyon sajnáltam amikor elpusztult néhány! De ez a természet torvénye, hogy az erosebbek maradnak és a gyongék távoznak!
Néhány szerintem túlélné! Nekem egyik szulésben 4db kisguppi szuletett és 3 még mindig él belole.
Viszont jó lenne ha az akváriumban lennének rejteghelyek, hogy el tujdon bújni a kis guppi a felnottek elol!
Nem lennél gonosz, de szemétség lenne. Tény, hogy a természetben is nyilván ez történne velük, de neked lehetőséged van rá, hogy "megmentsd" őket.
Tedd fel az akvarista.hu-ra inkább, ami ingyen van, azt mindig nagyon hamar elviszik. Szerintem pár nap, addig meg elvannak akár egy befőttes üvegben is. Az is jobb mint ha megeszik őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!