Ha szedek mohát kintről és kiszárítom, zöld marad?
Figyelt kérdés
Van egy nagy kövem, amit nem lehet akváriumba tenni, de ha betakargatnám mohával szerintem jól nézne ki a polcon.2012. jan. 4. 01:11
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem tudok válaszolni, de nagyon érdekes kérdés! Engem is érdekelne a válasz.
2/13 anonim válasza:
Nem! Csak ha nedves a kő alatta folyamatosan. Én ezt régen teszteltem,és érdekes,hogyha teljesen kiszáradt egy darab moha és ujra locsoltam alá egy kis vizet megint kizöldült 1-2 nap alatt,nagy túlélők egyébként (tudom,már gyereknek is beteg voltam :DDD)
3/13 anonim válasza:
Ja ha nem kap vizet olyan szürkés-halvány szinü lesz,mintha halott lenne,de valójában még nagyon sokáig él
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
És szürkés zölden csúnya?
Vagy befessem zöld akril festékkel? :)
2012. jan. 4. 01:37
5/13 anonim válasza:
igen,eléggé csúnya,minta novemberben felszednél egy marék gazt a mezőről,kb olyan szine van:) Festékkel nem tudom milyen,próbáld ki
6/13 A kérdező kommentje:
Jó, kösz, kipróbálom. Aztán lehet, hogy hülyeség az egész.
Volt régen bent élő mohám egy tálcán, alatta föld, locsoltam virágpermetezővel, de olyan 2-3 hónap mulva elrothadt. Kint a virágcserépben jobban megmaradt, de már onnan is elfogyott. Hoznom kell újat :)
2012. jan. 4. 01:53
7/13 Salx Narval válasza:
Sajnos valóban permetezgetni kell időnként, máskülönben tönkremegy, megfakul, viszont a spórái élnek és kiszáradás után is életre kelthető.Ha nem akarsz vele foglalkozni, használj dekormohát. [link]
8/13 A kérdező kommentje:
Jé. Nem is tudtam, hogy ilyen is van. Tök jó. Pesten nem lehet kapni? Rendelni olcsó. Nem tudom hány gramm kéne.
2012. jan. 4. 14:16
9/13 A kérdező kommentje:
Rendelni nem túl olcsó - ezt akartam írni, bocs.
2012. jan. 4. 14:19
10/13 anonim válasza:
művészellátókban biztos van ilyen dekormoha, pl. kőbányán a sörgyár utcában van egy nagyobb bolt.
am meg van egy nanod, abba nem fér bele a kő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!