Csigákat hogy lehet kiirtani az akváriumból?
Figyelt kérdés
olyan sok apró csiga van hogy kézzel nem tudom kiszedni.
vitorláshal esetleg megesz belőle valamennyit?
2011. dec. 30. 19:17
1/8 anonim válasza:
vegyél csigaevő csigát. Lassan ugyan, de elintézi a csigaállományt.
2/8 anonim válasza:
így van..nekem a vitorla is evett valamennyit..
3/8 A kérdező kommentje:
vitorlásom az van de láthatóan nem fogyasztják a csigát.
csigaevő csiga az szaporodik?
2011. dec. 30. 19:31
4/8 anonim válasza:
:) csigainvázió!! Vegyél két ancit, az elintézi a csigatojást. Nem fognak tovább szaporodni. A csigák pár hét múlva akkorák lesznek hogy simán ki bírod venni. Legalábbis nekem az ancik tartják kordában a csigákat. Csak 2-3 darab van szerteszana.
5/8 anonim válasza:
A csigaevő csiga is szaporodik, de nagy méretű, és nem rak annyi tojást, el is tudod adni. Úgyhogy nem kell attól tartani, hogy kiirtod az egyik csapatot, aztán lesz egy másik :)
6/8 A kérdező kommentje:
vitorlásom is van és ancim is de mégis szaporodnak a csigák de akkor veszek csigaevő csigát
2011. dec. 30. 20:25
7/8 anonim válasza:
Hú nekünk több száz csiga került elő egyik apról a másikra a semmiből. aztán vettem 3 széép nagy aranyhalat, és másnapra egy sem volt belőlük :D
8/8 anonim válasza:
figyelj, ezen beszarsz. Vettem egy ancit és véletlan 2 kis csigát mondom majd kinyírom, eltüntek... felemeltem a mangróvegyökeret és alatta volt vagy 100 pete, elolvastam hog mennyi csigaírtó kell, beleraktam az ajánlott adagot, semmitsem csinált. Beleraktam 3 dobozzal az sem. Kitakarítottam az akváriumot forró vízzel, a köveket is forró vízzel és lúggal átmostam és a mangróvét kivettem. És mit ad isten? Megint vannak csigáim.... ez így 3 éven keresztül mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!