Létezik h 2 hét alatt a vörös neonjaim kb.2szer akkorák elttek mint vételnél? Lehet nem 2szer, de félszer biztos.
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 18:27
1/2 anonim válasza:
igen lehetséges. A halak nőlnek . Főleg ha jó környezetbe kerülnek, rendszeresen esznek. Megfelelő a hőmérséklet számukra, a víz tiszta.
A vörös neon raj hal. Vagyis minimum 6 db halat kell tartani belőle, de ennél többet ajánlatos tartani. Ha kevesebb van és veszel hozzá, lehetséges hogy a szinüket is változtatják ( élénkeb szinek) Nekem gurámi párom volt, s melette több édesvizi hal. Beszereztem még 2 gurámi párt. A halaim izgágábbak lettek, szinesebbek, megjelentek rajtuk barna minták, előtte sima arany szinben pompáztak, ráadásul az egyik igencsak nőtt is. :)
A másik lehetséges dolog, süldőként vetted a halacskáidat, és az evéstől..stb.. felnőttek :) Gyorsan nőlnek az ivadékok, hetek alatt eszméletlen változás megy rajtuk végbe. :)
2/2 A kérdező kommentje:
növendéket voltak, vöri neonok 10 darab, van 2 méz gurámi mellettünk, fent víz tetjén 4 baltahasú lazac, lent talajon meg 6 kuli, nagyon jól érzik magukat.. gurámik is mikor hoztam őket tök halványak voltak, alul fekete, kezdenek pirosodni egyre jobban! :D
2011. dec. 28. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!