Kész. Milyen lett?
Figyelt kérdés
Az akvárium 30 literes.Valaki tudja a bennelévő növények nevét?Milyen halakat javasoltok bele?
2011. dec. 27. 19:32
2/11 anonim válasza:
argentin átokhínár, vallisneria, Bacopa caroliniana, valami Cryptocoryne, és Lilaeopsis brasiliensis. Ha csak nincs 0,5 watt/per liter, akkor a növényeid jó része ki fog pusztulni.
3/11 anonim válasza:
Szép. Nekem sosem voltak halaim de a neonhalakat nagyon szépnek találom.
Nem tudom nekik milyen környezet kell.
4/11 A kérdező kommentje:
15V-s a világítás..tehát pont 0.5V /liter..:D
2011. dec. 27. 19:43
5/11 anonim válasza:
szerintem szép színes guppik valók bele és nagyon szép
6/11 anonim válasza:
Nagyon szép! Gratula!
(Am a watt jele: "W" és nem "V")
7/11 A kérdező kommentje:
Jujj..tényleg..:$ a V az a volt..
2011. dec. 27. 21:15
8/11 anonim válasza:
Naja
230 volt a hálózati feszültség a konnektorban
és 15 watt teljesítményű a neonod
Ha rövidítve írod, akkor meg nagybetűvel kell írni:
230V, 15W
Amúgy jól néz ki az akvid.
9/11 anonim válasza:
ebbe max bettát vagy endler guppt tehtsz, esetleg nano halakat. am szép az akvi, bár sztem méfg mehretnének bele növények. ilyen fénnyel...
10/11 anonim válasza:
Nagyon szép lett! Bár én azt a tippet kaptam itt, hogy hínárféléket ne nagyon tegyek az enyémbe (35 L), jelen esetben az átokhínára célzok. Ráadásul ilyen jó világítással hamar meg fog nőni neked! De különben marha jó lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!