Aranyhalhoz belehet rakni teknőst?
Figyelt kérdés
Nem fogja megtámadni? Azt tudom hogy a kisebb halakat megeszi, mivel ragadozó hüllő, de az aranyhalat s megtámadja? Az enyém kb 4-4,5 cm (mármint az aranyhal).2011. dec. 18. 12:40
11/15 A kérdező kommentje:
ja és vannak olyan ékszerteknősök, amik nem nőnek nagyra. nekem csak olyanjaim voltak
2011. dec. 21. 17:38
12/15 anonim válasza:
Nincs kisebb fajta aranyhal és nincs kisebb fajta teknős. Nem tudom, ezt honnan szedted, gondolom az eladó vert át és nem szakirodalomból.
13/15 A kérdező kommentje:
De nem tavi aranyhalam van!
2011. dec. 26. 13:31
14/15 Bathory Zsolt válasza:
Sajnos nem! Tekinek 25 fokos víz kell, aranyhalnak/koi-nak pedig 10-20fok közt!
15/15 anonim válasza:
Teknős= két gereblye közt egy harapófogó. A rejtőzködés, gyorsaság, helyzetfelismerés nem épp az aranyhal erősségei. A többit a fantáziádra bízom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!