Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Cserepes vitorlavirágot...

Cserepes vitorlavirágot belehet rakni akváriumba?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen láttam az akváriumban vitorlás virágot, nekünk van cserépben. arra gondoltunk hogy berakhatnánk mi is az akváriumba. persze lemosva stb. ezt így lehet? vagy előtte mit kell vele csinálni?
2011. márc. 27. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem raknám bele sehogyan sem.
2011. márc. 27. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet szárazföldi növényeket akváriumban tartani... A vitorlavirágot valóban láthattad víz alatt, mert viszonylag jól bírja, de néhány hét-hónap alatt elpusztul. Sajnos vannak olyanok, amiket direkt vízi növényeknek árulnak, pedig nem azok, aztán csodálkozik az ember, hogy elpusztul. Tehát hülyeség lenne beletenni, nem oda való, nem érezné jól magát. Annak meg, hogy egy hétre beteszed aztán újra kiülteted, semmi értelme. Ráadásul a virágát nem érheti víz, mert egyből rohadásnak indul, aztán ki tudja, milyen hatással van az akváriumra.
2011. márc. 27. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem raknám bele, mert nem vizinövény.Pár hónapig bírná maximum utánna kirohadna.
2011. márc. 27. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm a válaszotokat ! :) Sokat segítettetek !! :))
2011. márc. 27. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak kizárólag akváriumi növényeket tegyél az akváriumodba! Szárazföldit semmiképpen!
2011. márc. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!