Milyen szűrőt javasoltok?
Eheim jó szokott lenni, de attól függ mihez kell, mert azon kicsit nagyobbak a lukak, és pl ha tartasz garnékát , azokat be tudja szívni.
Mármint belemennek a szűrőbe, aztán ott elvannak és ki is tudnak jönni ott ahol bementek, de tisztításkor nem jó hogy belemásznak, mert mikor kiszeded a szivacsot, lehet egy kettőt összenyomsz, ha nem veszed észre.
A fan 1-en nincsenek akkora rések, ott nem tudnak bemászni. A fan2-t pedig nem tudom, mert olyanom nincs :)
Én nekem mondjuk az Eheim kinézetre nem tetszik, bár vettem olyat régen, és amúgy jó szűrő, csak ronda :D
Az aquael-eket azért is szeretem jobban, mert azt föl lehet akasztani az akvárium oldalára.
Pár év mulva az eheim leesik a falról (és olyankor kell venni rá új gumitappancsot). Az aquael viszont nem tud leesni, mert van akasztója is pluszban, nem csak tappancsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!