Hable, ez milyen háttér az akváriumodban?
Hable, bár ez nem kérdés, de szép az akvád:)
ui.: a frontüvegnél a talajt érdemes elegyengetni.
Ja, és még pár tanács:
-A corymbosa nem illik ebbe a környezetbe.
-hátra nem illenek a beállított fák
-a stemeket és a mohákat nyírjad rendesen
Nagyon szép aki lesz ebből, ha a glosso benövi az előteret:)
Hát nem tudom a nevét, de talán ki lehet deríteni.
Pl ha felhívod az Atlantisz díszállatot, és megkérdezed a sráctól, hogy: Volt nekik fél éve egy 3D-s háttér felrakva magasra a polcra. Ez egy olyan 90x50cm-s körüli nagy szürke háttér, ami ott porosodott 2 évig.
A srác biztos tudni fogja, hogy miről beszélsz, mert más ilyen nagy hátterük sose volt. Aztán kérdezd meg hátha tudja hogy ő ezt hol vette és mi volt a neve, vagy, hogy tudna e hozni másik ilyet és mennyiért.
Mondjuk én ezt a hátteret 1-2 hete kibombáztam az akváriumból, mert totál ecsetalgás lett, nagyon tapad rá minden vacak.
---
Daphina, amit glossonak nézel az marsilea, de ok. Kösz, majd igyekszem.
hable!
úgy nézett ki, mint glosso széjjelebb szedve...
:)
Igen. Hát glossoval próbálkoztam régebben, kisebb akváriumban, de nem sokáig maradt meg. A marsilea valahogy jobban bírja a körülményeket, hogy alig tápozok és
CO2 se megy bele. Hát mert nem akar nekem senki venni karácsonyra CO2 szettet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!