Akva apor kérdése:
IKRÁZÁSI IDŐ MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
Az eggyik ancim (algaevő)-nek nagy a hasa én szerintem ikrázni akar mit tegyek külon tegyem?
2 zebradániom-mal is ez van velük mit tegyek?(1 hím 2 nőstény)
Az ikrákkal mit tegyek,hogyan neveljem a piciket hogyan keltessem az ikrákat( ebben kezdő vagyok) SEGÍTSÉGET KÉREK!!!!!!!
RÉSZLETESEN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE HA KÉRHETEM!
2011. dec. 10. 21:25
1/9 Steve Vegas válasza:
Nekem is most ikráztak a halaim, jobban mondva csak egy. Sajnos a másikat nem tudom, h hím v nőstény. De csak akkor ikrázik ki, ha a hím és a nőstény ua. faj. tedd őket külön helyre. Ha nem akar még ikrázni, akkor picit nyomd ki belőle, mert különben belesül, és az gyulladáshoz vezet. Asszem a hívből is ki kell nyomni a tejet. vegyél Xantakridin-t, hogy ne penészedjen be az ikra. olyan helyre ikráztasd őket, ahol tudod tárolni az ikrákat, mert nem lehet őket onnan kivenni, mert szétpukkadnak. Ha van valami kérdésed írj.
2/9 A kérdező kommentje:
A HIMET es a nőstéenyt tegyem külön mid2 vagy csak a nőstéenyt?
2011. dec. 10. 21:43
8/9 Steve Vegas válasza:
mind2-t, hogy hím megtudja termékenyíteni az ikrákat
9/9 A kérdező kommentje:
ok koszi a linket
2011. dec. 11. 17:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!