Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jól nézne ki? (dehogyrövid)

Jól nézne ki? (dehogyrövid)

Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni az akváriumomat,mert nem tetszik úgy ahogy most van.:) Úgy szeretném megcsinálni,hogy kék kövek és fekete háttér,bele hím guppik,vagy neonok nem tudom melyik legyen.Arra gondoltam,hogy karácsonykor megcsinálom.Szerintetek jól nézne ki? Ja és jávai mohát szeretnék bele:) ez az akváriumom 50 literes,de most lesz egy 60 literes meg egy 200 literes is,a kicsit szeretném újjáépíteni.Jó ötlet?Vagy inkább ne csináljam meg?Előre is köszi :)
2011. dec. 5. 18:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Utolsó előtti nagyon szép akváriumod van/volt :) De azért jó a Manado nem?
2011. dec. 6. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
igen jó, mert könnyen bele tudnak települni a hasznos bacik és a gyökereknek is hagy teret, nem szorítja agyon őket... viszont nem is táplálja, de ehelyett lehet növénytápozni ha olyanok a növényeid.
2011. dec. 6. 14:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor másmilyen talaj vagy inkább akkor tápozzak? bocsi a kicsit buta kérdések miatt,de nem vagyok nagy akvarista..:)
2011. dec. 6. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát a jávai mohának olyan tökmindegy milyen a talajod, mert nincs gyökere. Az anubias nana is olyan, hogy annak is tökmindegy, mert azt nem kell elültetni. Egy damillal rá kell ezeket egy vasfára damilozni és majd szépen ránőnek.

A manado az csak agyaggolyó. Végülis mintha egy tégla lenne apró lekereített golyókká törve, az olyan. Nulla tápanyag van benne.

--------

Ha táptalajt akarsz, de nem két talajból keverni, akkor pl van egy ilyen, ami szeirntem elég jó, én ezt is használom nagyobb akváriumba:

[link]

Ezt úgy képzeld el, mintha táptalajból lennének kis golyók gyúrva. Olyan, mint a gabonapehely, az a csokigolyó, csak apróbb. Itt a nagyobb akvim:

[link]

2011. dec. 6. 20:23
 15/19 A kérdező kommentje:
hable: Köszönöm ! Nagyon szép akváriumod van..:) akkor nagy valószínűséggel amit linkeltél az lesz a nyerő :)
2011. dec. 8. 13:38
 16/19 Daphina ***** válasza:
hable! szépen alakul az akvád!:)
2011. dec. 24. 08:46
 17/19 Daphina ***** válasza:
Kérdező:Viszont neked tökéletesen megfelelne egy egyszerű kvarchomok talaj...
2011. dec. 24. 08:48
 18/19 anonim ***** válasza:
csináld me csak fordítva! fekete aljzat kék háttér(teljesen kék,nincs minta)és ha gondolod tegyél inkább homokot!!!ilyen van a kereskedésben is nagyon állatul néz ki! ja és a neonok iszonyú kényesek nekem 4hónap után meghaltak mert nem volt jó a vízparaméter! a guppi hím amugy is jobban mutat,főleg ha endler guppit veszel az gyönyörű!na szóval ennyi és a guppi nem olyan macerás és csapvízben is megél,ja és könnyebben szaporodik! :)
2011. dec. 24. 13:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a kettőtöknek :)) Úgy őszintén,most nem tudom milyen talajt vegyek..:)) Nem szeretnék nőstény guppit,mert nem szeretnék szaporulatot sem :) Szerintem endlert guppi veszek,fehér homokszerű talajjal,és fekete háttérrel..:))
2011. dec. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!