Milyen kisméretü rajhalat ajánlotok egy 45 literes növényes aksiba?
Hát ekkorába nanohalak lennének jók, de azokkal nem tudom, hogy jön ki a betta. A CO2-t pedig egy labirtkopoltyús, jó, hogy bírja, de egy ilyen kicsi akiban a lazacok könnyen CO2 mérgezést kaphatnak. Na mindegy, azt majd úgyis látod, hogy érzik magukat. Ha pipálnak, kiveszed a CO2-t, aztjóvan.
Nálam törperazbóra fajok vannak, és nagyon jópofák. Érdekes, hogy amíg galaxyval voltak együtt. nagyon félénkek voltak, aztán meg mikor nem, akkor meg nagyon felbátorodtak. De bettám még nem volt, azzal nem tudom, kijönnének-e.
Szerintem a hengeli razbórák is szépek, szóba jöhet még az amandalazac, vagy az endlerguppi is
A törpe szívóharcsa tényleg rajhal, csak kevesen biztosítják az igényeit. Nézd meg, egyetlen merítéssel mennyit fogtak:
http://www.youtube.com/watch?v=ilnitMs1LRk
Egyébként megfontolandó lehetőség, mert az életmódja miatt nem tartozik a Betták kedvenc célpontjai közé, és sokféle vízminőséghez képes alkalmazkodni.
Ha a bettát kiveszed, akkor tarthatod ezeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!