A pontyhorgászathoz ti milyen csalit ajánlotok? =)
attól is függ hogy milyen helyre mész és mikor mert ha mostanában mész akor erősen ajánlott fenéken horgászni
sötét színű etetőanyaggal a kosárba és az élő csali csonti, giliszta 4-es vagy 6-os horogra és ne túl erős szerelék inkább finomabb már úgyis le vannak lassulva
4/5 csak neked de kora tavasszal még az itt leírak érvényesek, de ha melegszik az idő és a issebb halak is jönnek akkor jöhet a pellet vagy a bojli vagy büdös kukorica mer az szelektálja a halakat mére alapján
a nagy hlak főleg a pontyok a feneke dúrják és bojli, pelle nem is jó úszóra
A pellet jó úszózásnál is, csak a szokásosnál nagyobb úszó kell. Bojlival nem érdemes, az egy külön "tudomány", rengeteg pénzbe kerül a bojlis horgászat.
Bár én már fogtam bojlival pontyot, de az rendhagyó volt, ugyanis 3 m-es spiccbottal történt. Kíváncsiságból felraktam egy félbevágott mézes bojlit, és egy 1-1,5 kg-s potyka díjazta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!