12/17 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy be lehet e tanítani a halakat valamilyen trükkre a karikával. Mondjuk a bettát nem hiszem, de a vitorlások elég okosak, arra szerintem lenne esély.
13/17 A kérdező kommentje:
Vitorlások baromi okosak. De talán túl nyugodtak is. nem tudom. De azt tudom hogy ha az elöl úszó neon átúszik a karikán, akkor a többi is igyekszik még akkor is ha az, az áramlás miatt közben elfordul. Olyankor a sor vége megtorpan, majd továbbúszik.
2011. nov. 30. 22:54
14/17 anonim válasza:
a halakkal van csak baj, meg a levegőztetővel részemről ha a betta hamarabb kezd el harciasodni mint a vitorlások akkor a betta végezvelük vagy fordítva viszont cserébe szép úszói lesznek a bettánaka, ha ö marad meg... nem tudom jól láttam e, hogy guppi is van bent akkor azoknak is lehet hogy annyi :D a neonhal meg élőeleség xD de összegezva ha a vitorlások gyűrik le a bettát akkor nyugodt kis akvi lesz szerintem ha az a levegőztető ott középen meg csak felesleges stressz a halaknak ha úgy állítod be a szűrőt h fodrozza a víz felszínt akkor lesz elég oxigén legalábbis nekem úgy van :)
15/17 A kérdező kommentje:
Te voltak már halaid? :) Nagyot nevettem. Nem halakat cseréltem hanem akváriumot. :))) Halak már vagy nemtom hány hónapja megvannak. Még nyár volt mikor megvettem. Törpe tarisznyarákom volt. Na az megette a xifót. A nőstény betta meg ette a neonokat. De mióta az sincs azóta semmi gáz velük.
2011. dec. 1. 21:09
16/17 A kérdező kommentje:
Ja levegőztető. Csak dísznek van. a szűrőből kever levegőt is a vízhez. Van egy aqva terráriumom amiben majd törpe tarisznyarák lesz, most egy csomó kis guppi van benne. Szóval levegővel össze van kötve a kettő. Mert miért ne? Szerintem jól néz ki. A leg stresszesebb halaim azok az üveglazacok. De azok meg nagyon hülyék. :)) jókat nevetek rajtuk.
2011. dec. 1. 21:16
17/17 anonim válasza:
nagyon bestresszelnek tőle a halak azértne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!