Milyen csigákat ajánlanátok 20 literes akváriumba?
Figyelt kérdés
Belső szivacsszűrő, fűrőtest van, aljzat fekete bazaltzúzalék, növényekek is vettem: 4 tő anubiast és egy gömbmohát.Az akvi két hete jár üresen. Ezekre a csigákra gondoltam:
Ezeknek elég lenne 20 liter? Viszonylag könnyen beszerezhetők? Halat nem szeretnék, kicsi lenne neki az akvárium, talán majd később bevállalok egy nagyobbat.
2011. nov. 19. 12:45
1/10 A kérdező kommentje:
*fűtőtest
2011. nov. 19. 12:46
2/10 A kérdező kommentje:
**növényeket
2011. nov. 19. 12:46
3/10 anonim válasza:
díszhalinfo szerint lehetne tartani,csak vigyázz ne szaporodjanak majd túl.Én inkább garnélákat tartanék,szerintem szebbek,élénkebbek,meg nem pottyantanak annyit.Nem akarlak lebeszélni,de ha mégis garnélát akarsz nem árt egy jó szűrő
4/10 A kérdező kommentje:
és milyen garnélákat tudnék tartani?
2011. nov. 19. 15:30
5/10 A kérdező kommentje:
illetve milyen szürö kéne hozzájuk?
2011. nov. 19. 15:32
6/10 anonim válasza:
itt nézz szét. Red cherry-t és yellow garnélákat szoktak ajánlani.Én még csak redeket tartottam,nagyon szépek.
Szűrőn külső szűrőt értettem.Az a baj h kicsit borsos az áruk,kb 10-20e Ft plusz szűrőanyag.Ezek nagy akváriumra vannak méretezve,ezért nagy sebességgel fújják a vizet,de le lehet lassítani csapokkal.Ez pénztárcafüggő hogy milyet veszel, de minél nagyobb a teljesítmény(vízforgatás liter/h) annál jobban szűr.
7/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi!
2011. nov. 19. 20:01
8/10 anonim válasza:
Hólyagcsigát csak ilyen kicsibe, mert azok a legkisebbek, vagy esetleg zebra, mert az nem szaporodik.
9/10 A kérdező kommentje:
és ha a belső szűrőm nyílását betömöm szűrővattával akkor jó lenne garniknak? illetve légpumpa is kötelező vagy elég a szűrő?
2011. nov. 20. 17:40
10/10 anonim válasza:
Miért akarod betömni a belsőszűrő nyílását? a légpumpa sztem felesleges mert hangos,éjszakára valszeg kikapcsolnád.Állítsd a belsőszűrő végét úgy, hogy fodrozza a víz tetejét,annak elégnek kellene lennie,cserélődik a co2 meg az O2,ha nincs túltelepítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!