Szogics kérdése:
Miből mennyit rakhatok az 56 literes akváriumomba?
Figyelt kérdés
Eddig van benne 2 neon,1 anci(algaevő),1 majdnem kifejlett guppi valamint 5 kisebb guppi.(3 db 0,5 cm, 2 db 1 cm).
Mit lehet még bele tenni? Én még 4-5 darab neonra gondoltam.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
2011. nov. 17. 18:54
1/3 anonim válasza:
igen neonból kell még az a 4-5 darab vagy azt a kettőt elajándékozod és veszel még guppit mert a neonnak kicsi ez a hely és ennyi helyre egyébként is elég egyfajta rajhal
tehát nem kellene neon csak még egy pár guppi
2/3 A kérdező kommentje:
Ok köszi a választ!
2011. nov. 17. 19:37
3/3 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, ide elég csak a guppi. neon 90 litertől felfelé ajánlott tartani nagyon aktív kis halak :)
az ancit mindenképp ajándékozd majd el, megnő 13 centisre és megfordulni se fog tudni az akváriumban... helyette jöhetnek páncélos harcsák.
guppiból viszont ne vegyél többet, úgyis szaporodnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!