Mitől pusztulnak el az Alma csigák?
Aha, vegyél csak kettőt, lehet hogy túl sokan voltak.
Valahogy azoknak kell a nagy tér. Nekem is 45 literbe olyan kis nyanvattak voltak, sokszor napokig begubóztak, viszont mióta átraktam a 200 literbe, ott már olyan gyorsan futnak, hogy közben lobog a szemük.
A barátom akváriumában régebben eltűnt 2 csiga házastúl, de az csukott akvárium. Kerestük őket a kavicsban, az asztal körül a földön, de sehol semmi. Teljesen eltűntek és azóta sem értjük hogy hova? Ezek a sárga almacsigák voltak.
Sárgából volt nekem is ami megdöglött de azt tudom mért, mert kis akváriumba akartam szaporítani, szűrő nélkül és 1 hét mulva beposhadt a víz.
Most kéket tartok, szerintem az amúgy is strapabíróbb.
Pl az egyik kimászott, leesett 1 méter magasról a kőre, a sarokban találtam rá, totál száraz volt, biztos sokáig lehetett kint, azt hittem megdöglött, de visszaraktam a vízbe próbából hátha mégsem, és erre elindult nagy boldogan, mintha mi se történt volna.
Szerintem a kékek jobbak, azok nem döglenek meg, és nem tűnnek el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!