Milyen szűrőanyagot tegyek 4 literes tartályba, mennyit és milyen sorrendbe?
Ha az előző kérdező vagy, nem is olyan egyszerű megcsinálni, mert nem felül megy be és alul ki, hanem a hengerben (felülnézetből) kívülről befelé haladva megy a víz.
Mindenesetre leegyszerűsítve a nagyobb lyukméretűtől haladj a kisebb felé. Biolabda, kerámiahenger a mechanikai tisztításért, siporax, szivacs a végén perlonvatta a biológiaiért. Tehetsz még bele aktívszenet, szat gyantát időszakonként, ha kell.
Próbáld a szűrőanyogokat beletenni valami hálóba (mint a narancsot szokták) és valahogy kívülről befelé elhelyezni.
az igen én vagyok
mármint hogy "megtetszett ez az ötlet" az én kérésem
Szerintem 2. kép a lényeg, én arról beszéltem.
Kell bele az a henger, különben hogy szűr???
Ha csak a lyukakon befolyik meg kifolyik a víz, hogy járja át a szűrőanyagokat???
Tehát fent bemegy a víz a két henger közé, itt vannak a szűrőanyagok, azakon keresztül beáramlik a víz a belső hengerbe, lefolyik a motorhoz, és alul már a tisztát nyomja ki.
de az egy másik fajta szűrő abban az gyárilag benne van
ha nem vetted volna észre az 1. és második kép egy fajta szűrő és a 3., 4. és ötödik egy másik fajta ami nekem is van
a 4. képet nézd az enyémen olyan a belseje abban nincs olyan mint a 2. képen
na rájöttem már hogy hogy van
a második képen egy egyszerű papírszűrő műanyag hegere van amiről leszedték a oapírt úgyhogy ma veszek siporaxot és lávakövet meg talán perlonvattát azután sökkentek a teljesítményen és indul életem első akváriuma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!