Ez hány literes akvárium?
42X3025
hosz magasság mélység kb
Egy darab hím betta. Kell hozzá egy kis szűrő és egy vízmelegítő, az akváriumot pedig fedni kell (és persze aljzat, világítás és ÉLŐ növények). Esetleg próbálkozhatsz helyette 6 db endler guppinak. Van még néhány halfaj, aminek elég ez az akvárium, de nekik már nehezebb a tartásuk. Kezdőként csak ezeket javaslom.
ÉS arra kérlek, hogy ne hallgass az eladóra. Bármit is tanácsol, írd fel egy lapra, menj haza és keresd meg a diszhal.info-n. Ott látni fogod a minimális akváriumméretet, amiben tartható.
Vagy kis halak közül még lehet pl: Boraras Urophthalmoides, vagy Danio erythromicron, vagy Microdevario kubotai - halakból 6-8db-ot
Vagy 2db törpe karmos békát, de ez megeszi a kis halakat:
Ne keverd az állatokat, csak 1 fajból vegyél valamit.
Szerintem egy csokicsíkot, vagy kuli-kulit is lehetne, bár a díszhalon ennek nagyobb akváriumot mondanak, csak nem értem mért, amikor ez nem olyan nagy, csak mint egy giliszta: [link]
Meg az is jó amit a többiek mondtak. Hát nézz körül hogy miket lehet kapni a közeli állatosnál, Endler guppi és Betta majdnem minden boltban kapható, de azért legyen közül, hogy ne kelljen sokat utazniuk a hidegben a halaknak, és kabát alá tedd be a zacskót, úgy vidd haza :)
Ok, nem bántásnak szántam, csak van egykét alak a GYik-en aki még felnőtt korában sem tud számolni.
A többiben hallgass Murr-ra, és hable-re. Ők értenek a témához és nem mondanak hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!