Veletek is megesett, hogy az akvárium vízfelszíne hártyás lett?
nekem az új akváriumom volt olyan, de miután beállt, eltűnt. Sztem a csigák segítettek sokat, meg végre sikerült szereznem igénytelen növényt, ami gyorsabban szaporodott mint ahogy a halak+csigák zabálták őket :D
egyébként ilyen szalvétát ha ráteszel a víz felszínére aztán gyorsan leveszed, úgy el lehet tüntetni átmenetileg a hártyát
nem zsír. ugyebár nálam az aksimban még nem volt, de vízcserekor megtöltöttem a leszívott vízzel 2 db 5 literes üveget, amiben csak növényeim vannak. abban a vízben is kialakult egy ilyen pici vékony hártya a tetején(mondjuk az aljzatból leszívott rengeteg bomlástermék miatt nem csodálkozom)
és a kisebb csigás akimban is volt asszem 1x, ahol nincs szűrő tehát az ammónia miatt lehet.(hamarosan kapnak egy szivacsszűrőt)
szerintem fejlessz a szűréseden, mert ez nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!